Şebinkarahisar ve Alucra Birim Ziyaretleri Gerçekleştirildi

13 Ekim 2021 Çarşamba

Üniversitemiz kalite süreçleri bilgilendirme ve değerlendirme toplantıları kapsamında Koordinatörlük ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından ilk olarak 13 Ekim 2021 tarihinde Şebinkarahisar ve Alucra’daki birimlere ziyaret gerçekleştirildi.

Şebinkarahisar Sosyal Bilimler MYO, Şebinkarahisar Teknik Bilimler MYO, Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler YO ve Alucra Turan Bulutçu MYO birim yöneticilerinin ve ilgili birimlerdeki birim kalite komisyonu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde; Üniversitemizde iç ve dış kalite güvencesine ilişkin yapılan ve yapılması gereken çalışmalar, “Birim Öz Değerlendirme Raporu” çalışmaları, birim kalite süreçlerine iç ve dış paydaş katılımı çalışmaları gibi hususlar ele alınarak, birim kalite komisyonu üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretler sırasında gerçekleştirilen sunuma erişmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.