Üniversitemiz “Fındık” Alanında Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programına Dahil Edildi

12 Kasım 2021 Cuma

Yükseköğretim Kurulu tarafından yürütülmekte olan "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı" kapsamında 2016 yılında pilot 5 üniversite, 2018 yılında 5 üniversite ve 2020 yılında 5 yeni üniversite seçilerek toplam 15 üniversite sayısına ulaşılmıştı.

12 Kasım 2021 tarihinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 7 üniversitenin daha programa dahil edilmesinin ilan edilmesi neticesinde programdaki üniversite sayısı 22’ye yükselmiş oldu.

Üniversitemiz "Fındık" Alanında Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programına dahil edildi.

Program kapsamına yeni dahil edilen 7 üniversite ve ihtisaslaşma alanları
ÜNİVERSİTE  İHTİSASLAŞMA ALANI
Giresun Üniversitesi  “Fındık”
Batman Üniversitesi  “Enerji”