“YÖKAK İzleme Programı Bilgilendirme” Webinarı Gerçekleştirildi

16 Haziran 2021 Çarşamba

Üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “YÖKAK İzleme Programı Bilgilendirme”  konulu webinar 16 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri, Kalite Alt Komisyonu üyeleri, Birim Kalite Komisyonu üyelerinin katıldığı webinarda, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Akademik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ konuşmacı olarak yer aldı. Uludağ konuşmasında, 2021 yılında İzleme Programı sürecinde kullanılacak belgeler, izleme sisteminin basamakları, izleme ziyaretinin takvimi ve 2020 yılı İzleme Programlarının Değerlendirilmesine yönelik bilgilere yer verdi. Webinar katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.