Üniversitemiz Strateji Geliştirme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

09 Ekim 2024 Çarşamba

Üniversitemizin Strateji Geliştirme Kurulu, 9 Ekim 2024 Çarşamba günü Rektörlük Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek 2025-2029 Stratejik Plan taslağını değerlendirdi.

Koordinatörlük yönetimi ve üyeleri, önceki toplantılarda ve çalışmalar sırasında kurul ve komisyonlarda aktif rol alarak, sürecin her aşamasına önemli katkılar sundular. Yeni stratejik planın oluşturulmasında kalite odaklı yaklaşımlar ön planda tutulmuş ve belirlenen amaç ve hedeflerde bu konuya özellikle dikkat edilmiştir. Bu toplantıdan sonra, Senato ve Rektör onayı ile 2025-2029 Stratejik Planı resmen uygulamaya konulacaktır. Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü olarak, stratejik planın başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi ve süreçlerin takibinde tüm paydaşlarımızın katılımının büyük önem taşıdığını bir kez daha vurgulamak isteriz.