Üniversitemiz Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

04 Ekim 2024 Cuma

Üniversitemizin yeni dönem Kalite Komisyon Toplantısı 04 Ekim 2024 tarihinde saat 14.00'da Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Başdanışmanı ve aynı zamanda Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü olan Prof. Dr. Mustafa Şanal ile Kalite Komisyonu Üyeleri ve Koordinatörlük ekibi katıldı.

Toplantıda, Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatör Yardımcısı, Dr. Öğr. Üyesi Firdevs İclal Karataş Aydın, iç kalite güvencesi kapsamında gerçekleştirilecek olan birim ziyaretlerinin işleyişine ilişkin komisyon üyelerini bilgilendirdi.

Toplantı, komisyonların çalışmaları ve paydaş etkileşimi gibi diğer hususların konuşulmasının ardından dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi.