Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu Hazırlama Komisyonu Toplantıları Gerçekleştirildi

24 Şubat 2021 Çarşamba

Üniversitemiz 2020-2024 Stratejik Planının ilk değerlendirme raporunun hazırlık çalışmaları kapsamında Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu Hazırlama Komisyonu toplantıları 24-25-26 Şubat 2021 tarihlerinde üç gün boyunca Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantılara, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Şanal, Kalite Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. Firdevs İclal Karataş Aydın ve Şube Müdürü Seyfi Göktekin, Kalite Komisyonu öğrenci temsilcisi Hakan Sipahi komisyon üyesi olarak katıldı.

Toplantılarda; stratejik plan ile kalite çalışmalarının uyumuna vurgu yapılarak, performans göstergelerini artıracak eylemlerin planlanması kararları alındı. Toplantıların sonunda çalışmanın Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından rapor haline getirilmesine ve Strateji Geliştirme Kuruluna sunulmasına kararı da alındı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Yolcu, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Bahadır Koz ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç. Dr. Salih Memiş de katıldı. Stratejik planda yer alan amaç ve hedeflerde bilgi alınmasının gerekli görüldüğü zamanlarda ise işbirliği yapılan birimlerin veri giriş sorumluları ve onay yetkilileri de toplantılara davet edildi.