Spor Bilimleri Fakültesinde Program Akreditasyonuna Yönelik Toplantı Gerçekleştirildi

17 Temmuz 2024 Çarşamba

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, program akreditasyon hazırlık süreçlerine Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü rehberliğinde devam etmektedir. Bu çerçevede, 17 Temmuz 2024'te Spor Bilimleri Fakültesi toplantı salonunda Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ile Antrenörlük Eğitimi Bölümü için bir akreditasyon toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Sipahi, Koordinatörlük üyeleri Öğr. Gör. Osman Serdal Karapınar ve Öğr. Gör. Şevkiye Babacan tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) ve Bologna süreci hakkında öğretim elemanlarına bilgilendirme yapıldı.