Koordinatörlük Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Temmuz ayı toplantısı, 01 Temmuz 2024 tarihinde saat 11:00'da gerçekleştirildi.

Toplantıda, Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlık eğitiminin 16-27 Eylül tarihleri arasında yapılmasına, Giresun Üniversitesi Program ve Ders Bilgi Paketi'nin güncellenmesine ve eğiticilerin eğitimi kapsamında program çıktıları hakkında GÜSEM iş birliğiyle eğitim verilmesine karar verildi.

Ayrıca, Bologna süreçlerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların devam etmesi, bütünleşik sistemle ilişkili çalışmaların takibi ve kalite alt komisyonunun nihai halinin oluşturulması konuları görüşüldü. Toplantı, bir sonraki toplantı için hedeflerin belirlenmesi ve dileklerin iletilmesiyle sona erdi.