Kalite Topluluğu Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

21 Aralık 2021 Salı

Üniversitemiz Kalite Topluluğu tarafından 21 Aralık 2021 tarihinde Eğitim Fakültesi Karadeniz Konferans salonunda ve eşzamanlı olarak çevrimiçi platformda tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Topluluk öğrencilerine yönelik tanışma etkinliğine üyelerin yanı sıra Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü üye ve çalışanları da katıldı.

Toplantıda topluluk akademik danışmanı Öğr. Gör. Firdevs İclal Karataş Aydın ve Topluluk başkanı Ezgi Ayar tarafından topluluk hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Kalite topluluğunun temel amaçları, çalışmaları, topluluğun organları hakkında bilgilerin verildiği toplantıda, öğrencilerin kalite süreçlerinde yer almalarının öğrencilere ve sürece katkısı noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.