Espiye Meslek Yüksekokulu Ziyareti Gerçekleştirildi

08 Mayıs 2024 Çarşamba

Üniversitemiz kalite süreçlerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme ve değerlendirme toplantıları kapsamında Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından 8 Mayıs 2024 tarihinde Espiye Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi.

Yüksekokul birim yöneticilerinin ve akademik personelinin katıldığı ziyarette; üniversitemizde iç ve dış kalite güvencesine ilişkin yapılan ve yapılması gereken çalışmalar, Birim Öz Değerlendirme Raporu (BÖDR) çalışmaları, Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon (MEDEK) çalışmaları ve Bologna sürecine ilişkin birim özelinde bilgiler ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete; Üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hakan SİPAHİ, Koordinatörlük üyeleri Öğr. Gör. Osman Serdal KARAPINAR ve Öğr. Gör. Şevkiye BABACAN katıldı.