Enstitülere Bologna Süreci Uyum ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Haziran 2024 Perşembe

Üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü işbirliğiyle “Bologna Süreci Uyum ve Bilgilendirme” toplantısı, 27 Haziran 2024 Perşembe günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nün akreditasyon süreçleri ve lisansüstü Bologna süreci hakkında bilgiler verildi.

Rektör Başdanışmanı ve Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Şanal ile Öğr. Gör. Osman Serdal Karapınar, öğretim elemanlarına Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) ve program akreditasyonu konularında bilgilendirme yaptı. Toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.