Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ziyareti Gerçekleştirildi

24 Mayıs 2022 Salı

Üniversitemiz kalite süreçlerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme ve değerlendirme toplantıları kapsamında Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından 24 Mayıs 2022 tarihinde Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ziyareti gerçekleştirildi.

Yüksekokul birim yöneticilerinin ve akademik personelinin katıldığı ziyarette; üniversitemizde iç ve dış kalite güvencesine ilişkin yapılan ve yapılması gereken çalışmalar, Birim Öz Değerlendirme Raporu çalışmaları, Bologna süreçleri, birim kalite süreçlerinde iç ve dış paydaş katılımı gibi konular ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete; üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Şanal, koordinatör yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Serkan Abdüsselam ve Öğr. Gör. Firdevs İclal Karataş Aydın, koordinatörlük üyesi Öğr. Gör. Hakan Sipahi katıldı.