“BÖDR Hazırlanması Eğitimi” Gerçekleştirildi

31 Ocak 2023 Salı

Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından 31 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00-11:00 arasında üniversitemiz birim kalite komisyonlarına yönelik olarak çevrim içi “BÖDR Hazırlanması Eğitimi” gerçekleştirildi.

Giresun Üniversitesi Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlanırken faydalanılan Birim Öz Değerlendirme Raporlarınının (BÖDR) güçlendirilmesi ve kapsayıcılığının artırılması için düzenlenen eğitimde; “BÖDR Nedir?”, “BÖDR Amacı Nedir?”, “BÖDR Hazırlanırken Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar”, “BÖDR Kılavuzu ve Güncellemeler”, “BÖDR ve Kanıtlar”, “Saha Ziyaretleri” ve “Yapılan Çalışmalar” konularında katılımcılar bilgilendirildi.

Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğünden Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Serkan Abdusselam, Dr. Öğr. Üyesi Firdevs İclal Karataş Aydın, Şube Müdürü Seyfi Göktekin, Koordinatörlük üyeleri Öğr. Gör. Dr. Hakan Sipahi ve Öğr. Gör. Osman Serdal Karapınar’ın yer aldığı eğitime birim kalite komisyonları üyesi akademik ve idari personel ile öğrencilerden oluşan 112 kişi katılım sağladı. Eğitim, katılımcılardan gelen soruların yanıtlandırılması ve ileriye dönük çalışmaların görüşülmesiyle sona erdi.

Eğitimin video kaydına bağlantıdan erişebilirsiniz : BÖDR Hazırlanması Eğitimi 31 Ocak 2023 tarihli Birim Kalite Komisyonları Bilgilendirme Toplantısı