2022 Yılı Birinci Kalite Komisyonu Toplantısı Yapıldı

04 Ocak 2022 Salı

Üniversitemizde 2022 Yılı Birinci Kalite Komisyonu Toplantısı 04 Şubat 2022 günü saat 14.00'te çevrimiçi bir ortamda yapıldı. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem'in başkanlığından gerçekleştirilen toplantıya, Kalite Komisyonu Üyeleri ve Koordinatörlük ekibi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Şanal, Koordinatörlük tarafından gerçekleştirilen kalite çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Toplantıda 2021 yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu (BÖDR) ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi ve 2021 yılı KİDR yazımında iş ve işlemlerin Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü nezaretinde yapılması hususları görüşüldü.

Toplantı, kalite süreçleri ile ilgili olarak komisyon çalışmaları, araştırma imkanları ve bütçe yönetimi gibi diğer hususların konuşulmasının ardından dilek ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.