Espiye MYO’de “Kalite Topluluğu Tanıtım Etkinliği” Gerçekleştirildi

07 Haziran 2022 Salı

Üniversitemiz Espiye Meslek Yüksekokulunda 07 Haziran 2022 Salı günü 11:00-16:00 saatleri arasında üniversitemiz öğrencilerine kalite güvencesi süreçlerini tanıtmak, yerleşkelerdeki öğrencilerin süreçlere aktif katılımını sağlamak  ve geri bildirimlerini almak amacıyla Giresun Üniversitesi öğrenci Kalite Topluluğu tarafından bir tanıtım standı etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında stantta; üniversitemiz öğrencilerine kalite süreçlerine nasıl katılabilecekleri ile ilgili bilgi verildi ve öğrenci Kalite Topluluğu tanıtıldı. Topluluk tarafından hazırlanan dilek-şikayet ve öneri kutusu aracılığıyla da öğrencilerin geri bildirimleri toplandı ve topluluğa yeni üyelerin kaydı yapıldı.

Giresun üniversitesi öğrenci Kalite Topluluğu tanıtım standı, Espiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin ŞAHİN, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ersan BEKTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Kaan KALTALIOĞLU, Yüksekokul Sekreteri Hüdai GAZİOĞLU tarafından ziyaret edildi.