“2021 Yılı Yükseköğretim Değerlendirme ve Kalite Güvencesi Durum Raporu Öğrenci Paydaş Toplantısı”na Katıldık

26 Aralık 2022 Pazartesi

Giresun Üniversitesi Kalite Topluluğu, 26 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 16:00’da Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu tarafından çevrim içi olarak düzenlenen “2021 Yılı Yükseköğretim Değerlendirme ve Kalite Güvencesi Durum Raporu Öğrenci Paydaş Toplantısı” adlı etkinliğe katılım sağladı.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar ve YÖKAK Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte; farklı üniversitelerden kalite toplulukları üyesi 46 öğrenci yer aldı. Kalite öğrenci topluluklarından beklentilerin görüşüldüğü etkinlik; öğrencilerden gelen soruların yanıtlandırılması ve öğrenci geri bildirimlerinin alınması ile sonlandırıldı.

Etkinliğe; üniversitemiz Kalite Topluluğu Başkan Yardımcısı Hazel Ataşcı ve Denetleme Kurulu Başkanı Ezgi Ayar katılım sağladı.