Şebinkarahisar MYO ile Bologna Uyum ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

02 Nisan 2024 Salı

Üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından, Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu ile ortaklaşa düzenlenen "Bologna Süreci Uyum ve Bilgilendirme Toplantısı" 02 Nisan 2024 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya, Üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü'nden Öğr. Gör. Osman Serdal Karapınar ile Şebinkarahisar Yönetim ve Bologna Komisyonu üyeleri katıldılar. Toplantıda, Öğr. Gör. Osman Serdal Karapınar, Bologna sürecine ilişkin birim özelinde veriler paylaşarak, süreçlerin birim tarafından tamamlanması için bilgiler aktardı.