Eğitim Fakültesine Birim Ziyareti Gerçekleştirildi

11 Şubat 2021 Perşembe

Üniversitemizde birimler tarafından hazırlanacak olan “Birim Öz Değerlendirme Raporu” kapsamında Kalite Koordinatörlüğü olarak gerçekleştirilmekte olan bilgilendirmeye yönelik Eğitim Fakültesine birim ziyareti gerçekleştirildi.

Bu çalışmalar kapsamında Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Şanal, Kalite Koordinatör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Serkan Abdüsselam, Öğr. Gör. Firdevs İclal Karataş Aydın tarafından 11 Şubat 2021 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığına gerçekleştirildi.

Birim yöneticilerinin ve ilgili birimlerdeki birim kalite komisyonu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde; Üniversitemizde iç ve dış kalite güvencesine ilişkin yapılan ve yapılması gereken çalışmaları, “Birim Öz Değerlendirme Raporu” çalışmaları, ilgili raporunun yönetim bilgi sistemine giriş ve onaylarının yapılması hususları ele alınarak, birim kalite komisyonu üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.