Eğitim Fakültesinde Program Akreditasyonuna Yönelik Toplantı Gerçekleştirildi

30 Mart 2023 Perşembe

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, program akreditasyon süreçleri için Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğünün rehberliğinde çalışmalarına devam etmektedir. Bu kapsamda, 30 Mart 2023'te Eğitim Fakültesi toplantı salonunda Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı ile program akreditasyonu çalışmaları için bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Eğitim Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü olan Prof. Dr. Mustafa Şanal, Koordinatörlük üyeleri Öğr. Gör. Dr. Hakan Sipahi ve Öğr. Gör. Osman Serdal Karapınar tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) ve program akreditasyonu kapsamında Bologna süreci ile ilgili öğretim elemanlarına bilgilendirme yapıldı.