2021 Yılı İkinci Kalite Komisyonu Toplantısı Yapıldı

18 Mart 2021 Perşembe

Üniversitemiz Kalite Komisyonunun 2021 yılı içerisindeki ikinci toplantısı 18 Mart 2021 günü saat 15.00'te çevrimiçi bir ortamda gerçekleştirildi. 

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Üyeleri ve Koordinatörlük ekibinin katıldığı toplantıda, Birim Öz Değerlendirme Raporu (BÖDR) ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) çalışmaları değerlendirildi. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Serkan Abdüsselam, Koordinatörlük tarafından gerçekleştirilen kalite çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı. Toplantıda 2020 yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu (BÖDR) ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) çalışmalarının değerlendirilmesi ve 2020 yılı KİDR yazımında iş ve işlemlerin Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü nezaretinde yapılması kararları alındı.

Toplantı, kalite süreçleri ile ilgili olarak alt komisyon çalışmaları ve paydaş etkileşimi gibi diğer hususların konuşulmasının ardından dilek ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.