2021 Yılı Birinci Kalite Komisyonu Toplantısı Yapıldı

22 Şubat 2021 Pazartesi

Üniversitemiz 2021 yılı birinci Kalite Komisyonu Toplantısı 22 Şubat 2021 günü saat 14.00'te çevrimiçi bir ortamda yapıldı. Toplantıya Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Şanal’ın yanı sıra, Kalite Komisyonu Üyeleri ve Koordinatörlük ekibi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Şanal, Üniversite olarak kalite süreçlerinde önemli bir mesafe kat ettiklerini anlatarak Koordinatörlük tarafından Ocak ayında gerçekleştirilen kalite çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Toplantıda 2020 yılı Birim Öz Değerlendirme Raporu (BÖDR) ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi ve 2020 yılı KİDR yazımında iş ve işlemlerin Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü nezaretinde yapılması hususları görüşüldü.

Kalite Komisyonu Toplantılarının her ayın üçüncü haftası gerçekleştirilmesine ve bir önceki ayda gerçekleşen kalite çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapılmasına karar verildi. Toplantı, kalite süreçleri ile ilgili olarak alt komisyon çalışmaları ve paydaş etkileşimi gibi diğer hususların konuşulmasının ardından dilek ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.