Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi Belirlenmesi

20 Ekim 2022 Perşembe

Yükseköğretim Kalite Güvencesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Yönetmeliği'nin "Yükseköğretim Kurumu Kalite Komisyonu" başlıklı 16. maddesi uyarınca kalite komisyonunda öğrenci temsilcisi bir üye olması gerekmektedir. Üniversitemiz  Kalite  Komisyonunun mevcut öğrenci temsilcisinin görev süresinin dolmuş olması nedeniyle, Giresun Üniversitesi Kalite Güvencesi Yönergesinin  8. maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca yeni bir öğrenci temsilcisi  komisyona dahil edilecektir.

İlgili yönetmelik ve yönerge uyarınca, kalite komisyonunda öğrenci temsilcisi olmak isteyen 3.sınıf ve üzeri lisans veya lisansüstü programlarda öğrenim gören öğrencilerimizin başvuruları alınacaktır.

Başvurular 11 Kasım 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar koordinatörlüğümüze yapılabilecektir.

Niyet mektubu ve yükseköğretim alanında kalite güvencesi deneyimine ilişkin bilgi ve belgeleri içeren başvuru formunun elektronik posta olarak kalite@giresun.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.